Krenuh da krmeljam, kasno je... ali morao se vratim, samo nešto da kažem (tipnem) ...
-ja više bez sata ne mogu ni da spavam. Večeras sam rešio da letim, te ću u krevet kao u avion ... a i udoban mi za krmeljanje ...
Krenuh da krmeljam, kasno je... ali morao se vratim, samo nešto da kažem (tipnem) ...
-ja više bez sata ne mogu ni da spavam. Večeras sam rešio da letim, te ću u krevet kao u avion ... a i udoban mi za krmeljanje ...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Baki, mnooooogo dobro izgleda!!!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Evo sta ja danas nosim )))))))))))
next year at this time I'll be a millionaire
Eeee, pa cestitamo
Izuzetan sat
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Na molbu mog kuma, da mu nabavim kvalitetan polovan sat po razumnoj ceni a sa skomnim budžetom.... hmmm ... pritom je tražio klasičan dizajn i normalnu veličinu (da ne nosi Big Ben na ruci - citiram kuma), bacih se na pretragu dok ne nadjoh sat koji bi i sam nosio. To je Seiko Actus 7019-8010 sa predivnim belim ciferom i odlično očuvanom originalnom narukvicom. Sleduje mu blago poliranje stakla i sat će biti prava bonbonica. Pritom sve vreme ga nosim na ruci i izuzetno je tačan. Evo dve nazovi umetničke fotografije.
Pa kume nosio ga u zdravlju i veselju. .....
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
[QUOTE=backarelli;90577]Krenuh da krmeljam, kasno je... ali morao se vratim, samo nešto da kažem (tipnem) ...
Baki, da li je "Šturm" spreman za sutra? Očekujemo dobre fotke!
....trese se cela kutija, oće Šturma da iskoči napolje . Biću budan do 00:01 h , te će sevnuti na zglob !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Milane, steinhart je prelep !!!
Koji je to model ?
Bookmarks sajtovi