E, aj mi reci, odakle nick RusPA?!?! Nikako da provalim
E, aj mi reci, odakle nick RusPA?!?! Nikako da provalim
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma to je zbog Ruskih satova, zbog njih sam i poceo da skupljam satove, jakna nije ni postojala kad sam se uclanjivao na forum.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
samo vas dvojica plivajte po off topicu, pa kad vam nesa podeli packe ...
Danas na ruci vremešni švajcarac Atlantic Counsellor iz 70tih godina prošlog veka, sa dizajnom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pogoni ga automatski mehanizam ETA 2790-1 na 28800 A/h sa 25 rubina. Došao je kod mene sa originalnom metalnom narukvicom ali sam smatrao da mu bolje leži kožni kaiš braon boje. Uskoro mu sleduje blago poliranje stakla.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
pozdrav! danas sam stavio na ruku moj prvi seiko sat koji sam nedavno dobio posle dugog cekanja! nikad nisam u zivotu imao seiko sat a iskreno, bila mi je zelja da imam jedan. mislim da se na jednom satu necu zaustaviti! zahvaljujuci ovom forumu i Vama, ljubiteljima satova sam mnogo saznao o upravo seiko brendu..da ne duzim pa da me prebace u neku drugu temu, evo fotografije:
P.S. Da li neko zna godinu proizvodnje ovog lepotana?
Samo napisi sve brojeve od pozadi, i po njima se moze naci.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
evo, 6139-6012 i 751502 hvala!
Zma u pitanju je Maj 1977 godine.
Bookmarks sajtovi