Zma,Tibertov,Lemi odlican 5.
-sve se kanim da promenim i skinem sat, ali ne da mi se. Ko dete neko, samo buljim i palim gasim ove zezalice....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Šta predstavlja ona zvezdica iznad 45?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
To je simbol za Vitlejemsku zvezdu i na ekranu se pojavljuje oko Božića.
Pošto je ovaj sat pravljen za zapadno tržište,kalibrisan je na ,takozvani,katolički Božić.
Poslednja ispravka: VLADAN P (28.12.2012. u 16:55)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čika bakareli i ja isto na moj CASIO DBC-32koji je vrh vrhova!Danas sam ga zvanično nosio i ja sam oduševljen,izradjen je od dobrog materijala i kaiš mu je baš dobar,malo je puniji,savitljiv je i nije krt kao kod nekih modela koje sam imao i imam,jer za cenu od 50e ipak je materijal malo bolji a staklo mu je akrilno,wr50m,iluminacija koja se može podesiti da svetli 1.5 ili 3 sekunde,ima štopericu,dual tajm,5 alarma,kalkurator,konvertor valuta i tel.imenik,ima auto-lajt i auto-displej ali to moram da vidim šta je,dužina sata je 5cm a širina od tastera do tastera 3.8cm dok je u donjem delu nešto uži,sve u svemu ja sam izuzetno srećan što sam ga nabavio za mene ima mnogo veću vrednost i uživaću u njegovim funkcijama i digitalnom prikazu vremena i zato ŽIVELI DIGITALCI!vel pozz svima!
zeza komšija, zeza.... valjda "crven" pa mu se može ...
Zvezdica znači da mu je aktivirano automatsko osvetljenje, koje se automatski pali uz funkcije alarma , tajmera i na svaki sat (ako je uljučeno. To je ono malo zvonce u gornjem levom uglu) ...
Ala sam objasnioooo
Nick , bar nisam jedino dete ! Odličan ti DBC ! Tu je i bata-Rule sa nama !
Ej , bata-Rule ... pa ima on i kućne prijatelje, te nikad nije sam ...
Poslednja ispravka: backarelli (28.12.2012. u 17:46)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Danas Nindža, što bi rekao naš drug Neša.
Bookmarks sajtovi