kad su satovi u pitanju, prvi put sam se smejao do suza kad sam video na sturmanu natpis
˝napravljeno od sovjetske rakete ss 20˝.
drugi napad smeha je bio kad sam na poljotu video natpis ˝blue angels˝, a poljot isti b.
blue angels je americka ekadrila za fasciniranje publike, imaju i rusi nesto slicno, bili sad
skoro u batajnici.
ukoliko kelek ima neku istu osobinu kao ovi pomenuti, edukujte me dok je vreme, da ne odem
u peMziju neuk.
5600
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Otis'o Berlinski zid, sta ces...
Blue angels su grupa americke mornarice, Thundebirds su grupa vazduhoplovstva. Rusi, pored Lasta (Strizhi) koje bejahu na Bataji, imaju Vitezove (Russikiye Vityazi), RUSS, Ruske sokolove (Russian falcons) - jos nemaju zvanicno ime, helikopterska grupa koja leti na Mi-24 se zove Berkut i tako...ne'am pojma zasto sam ovo sve napisao, ali nekom mozda bude od koristi
A, da....Vec nekoliko dana (fotka je stara, al ne mogu stalno jedno te isto da fotkam):
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
golden day
"the time is always right to do what is right "
Kelek je bio (u stvari i ostao je) u vlasnistvu Breitlinga i njima je bio nesto vrlo slicno sto je Lemania bila za Omegu u 70-im godinama. Prakticno - firma zaduzena za proizvodnju mehanizama i dogradnji za Breitling. Nikako da stignem da sastavim tekst o odnosima Breitlinga, Keleka i Sicure a bilo je tu svasta .
No time to lose
Mmmm...zvuci zanimljivo taj tekst...ajde, sastavljaj nesrecnice...Dobijes cokoladu
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma sta ima da sastavlja Kelek - Breitling
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi