Danas opet G, samo drugi model
Danas opet G, samo drugi model
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Baki se, nazalost, odeselio u Zanzibar. Doduse, nije to ni toliko daleko od Lipovice, malo nize niz dzadu pa levo....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Opa...čestitam.
Požuri sa predstavljanjem.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Sav sam usplahiren od srece, ne mogu da se skrasim nikako...
Imam problem, aparat sam dao curi da ide na neku svadbu od neke drugarice na koju nije padalo na pamet da idem jer sam cekao da ovo bebce stigne pa ne mogu krstenu sliku da napravim a necu da vrijedjam ovu ljepotu losim fotkama...
Jao, radosti!
Poslednja ispravka: Jovan HN II (27.1.2013. u 21:04)
Jovane, svaka cast na prinovi! Hteo sam da napisem da mi je poznat taj osecaj iscekivanja i kad sat stigne (anbeast bi rekao - eto, i napisao sam), ali u stvari - verujem da je taj osecaj poznat svima nama na forumu .
No time to lose
Nek' je sa srecom imenjace! Nalazim da su mi linkovi na ovim narukvicama uber cool...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Odličan sat!!! Neka te dugo i u zdravlju služi, a nadamo se da ćeš nas uskoro počastiti i fotkama
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi