Kako dobro uhvaćen momenat za fotkanje. Moćno izgleda mačak u pozadini Monstera.
Kako dobro uhvaćen momenat za fotkanje. Moćno izgleda mačak u pozadini Monstera.
Tvoja zver ili neka random, ulicna? Nije spustila usi pa bih rekao da se nije ljutila nego je bilo ono: Miiiiiijaaaaoooooo, gde si ti 100 godina jesi li mi doneo neku hranu, hoces li da me mazis?
A,da, Monster je super
Jesi li cuo da je neko nekada kupio G i pokajao se?To je bio prvi G koji sam kupio, i nisam se pokajao.
PS. Jel planinski lav poreklom iz okolnih Novosadskih stenovitih planina?
PPS.
Svemirac, a u pozadini polupopijena kafa i kroasan
Poslednja ispravka: anbeast (30.1.2013. u 11:14)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Metalni G-Shock danas.
Hmmmm...Shock-antan dan danas, a?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Aha
I kod mene je danas Shockantno
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vidi sad njega, jesi li ti mačko-analitičar , položaj ušiju ovo ono. Nije bila ljuta maca gde sme da sikće na Monstera, pre će biti da je čekala granule , kada je džedaj bio cicija. Inače "randomly" je došla u dvorište , prihvaćena, othranjena, a za dalji status videćemo. Rasa mačke je Novosadski Mordor planinski lav-ica, poslednji od svoje vrste. Izbegla je mnoge hajke, lovce na ucenjene mačke, avanturiste, turiste, paparace. Inače prilazi joj se isključivo sa Monsterom na ruci.
Ja sam ti svasta-liticar Evo i ovde kao analiziram satove, a o njima znam tek malo vise nego o mackama, al se dobro foliram (ili bar ja tako mislim) Bogami, da je izbio fajt, ne znam koji bi monstrum prevladao Ja se uvek pitam sta li stavljaju u taj smoki za macke kad se totalno izgube kad ga nanjuse Na meso ne reaguju tako, na salamu nikako (sto nam valjda nesto govori o pogodnosti iste za ljudsku ishranu) ne reaguju. Jedino reakcija na miris ribu moze u decibelima da se meri sa granulama
G-lavno je da se mnogi shock-iraju ovih dana i tako nam prave zazubice
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi