Jagos, odličan sat zaista mi se svidja.
Cifer mi se izuzetno dopada, nekako mi prijaju njegove boje. U pravu si za narukvice, a mislim da bi ga bilo lepo videti na nekoj plavom kožnom kaišu.
Jagos, odličan sat zaista mi se svidja.
Cifer mi se izuzetno dopada, nekako mi prijaju njegove boje. U pravu si za narukvice, a mislim da bi ga bilo lepo videti na nekoj plavom kožnom kaišu.
Jagos odličan sat. Svaka čast.
hvala na cetitkama.stavicu neki kais sigurno nego nisam stigo.nije mi pao napamet plavi jer ja izbor obicno svedem na braon ili crni ali sad gledam mislim da si u pravu na ovaj cu staviti plavi kais.sutra krecem u potragu.
Poslednja ispravka: jagos (16.2.2013. u 23:35)
Cestitam na prinovi, stvarno je odlican
Narukvice su im stvarno katastrofa, bolje bi im bilo da prodaju satove bez narukvica, kao nekad.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@Jagos
Drago mi je da si prihvatio ideju.
Treba uneti malo boja u našu svakodnevnicu, ne mora svaka stvar biti crna, siva, braon...
Ništa ti to ne valja, ja mislim da treba da ga prodaš odmah
Strašan sat, sve čestitke
prsten oko cifera je plav trebo bi i plavi kais da mu legne.hm.suvise sam star da bi se toga setio.ja kais obicno izaberen crn ili braon(imam ih desetak novih) a najveci modni izlet mi je dal ima beli step ili u boji koze.23jewels da ne znas nekog ko trazi 3133.rece mi sinoc jedan covek da mu treba nego ja zaboravi ko.
sa srecom gA nosio stvarno je dobar uzivaj
pojma nemam ko bi mogao biti... možda bi se taj neko javio ako bi stavio plavca na berzu
Bookmarks sajtovi