I juce i danas kao proba....zanimljiv sat,navikunuti na 50 + mm ovaj U-Boat Flightdeck 43 CAB 3 Watch 43 mm i bas na institiranje da bi trebalo veci bas ovaj mi se svideo...odlican je
peskiran pa obucen u PVD...
I juce i danas kao proba....zanimljiv sat,navikunuti na 50 + mm ovaj U-Boat Flightdeck 43 CAB 3 Watch 43 mm i bas na institiranje da bi trebalo veci bas ovaj mi se svideo...odlican je
peskiran pa obucen u PVD...
Poslednja ispravka: milan zmaj (13.3.2013. u 13:01)
next year at this time I'll be a millionaire
Zmaju nije mi sad jasno da li je sat 50+mm ili 43mm vjerovatno je ovo prvo jel da? Lijep sat ali nisam siguran koliko ja dobar taj PVD mozda se brzo izgrebe
Da li je dobar PVD to mozda nikad ne saznam ali rekoh cudno mu je bilo sto nisam hteo veci 50+ a probao na par dana ova 43 mm
Tako da je ovaj 43mm
Bas je lijep i jos veci + za ovih 43mm nisam znao da imaju toliko "male modele"
I kako ti se cini???
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zmaju fin ti je satić, ali po meni ima jednu manu, tj. ne sviđa mi se taj deo sa leve strane što je najveći (podseća me na ventil od neke gume za biciklo ili automobil)...
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
dobar je,lepo ukrasen 77..
Daj jednu sliku mehanizma kad stignes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da izgleda da sam naleteo na tog komsiju.Sto se tice originalnosti sve je ok,ali kod mehanizma je problem koji bi trebao biti resen kroz par dana(jedan od zupcanika se toliko istrosio da ne poverujete).Prodavac mi je tvrdio da je sat-Roamer searock-prosao servis i to kompletan,tacnost,ocuvanost......Ma ko mi je kriv kada sam poverovao iako mi je radio crv sumnje.Nadam se da ce biti sve ok posto je vec na popravci i pravom servisu.Zao mi je samo sto sam zbog dodatnih troskova ispustio par dobrih satica
Bookmarks sajtovi