Cestito preubava Festina. Kolku evrici ja plati ako ne e tajna?
Cestito preubava Festina. Kolku evrici ja plati ako ne e tajna?
Izađe oko 115-120 evra. Sad kako je izašao model za 2013, stavili su model iz 2011 na popust 50%. B: PM je u pitanju. Svratio danas da bacim oko šta ima, i izašao sa ovime....
Sutra nazad za Beč pa da napravim neke fotke sa bratom mu
Što se mene tiče, vrlo dobar sat, vredi mnogo više nego što košta. Pogotovo ako ga poručiš on line. Jasan pregledan i jednostavan. Od mana, rekao bih da moj žuri oko 10 sec dnevno. To lako može da se reguliše, čak mi je i dobar prijatelj serviser baš za Seika, al me mrzi da se time bakćem, ne smeta mi jer ga retko stavljam i samim tim ga svaki put doterujem. Hardlex staklo je teško ogrebati, ali moguće. Moj ima jednu "hairline" ogrebotinu, doduše to se vidi samo ako ga zagledaš jer znaš gde je. Mehanizam je verovatno najpoznatiji mogući Seikov u zadnjih 10 godina, 7S36.
Razlog što ga skoro uopšte ne nosim je to što mi je vizuelno mali na mojoj ruci. Obim zgloba mi je 20 cm, ali imam veliku i ravnu "gornju površinu" pa mi to nekako izgleda kao da mi je za broj manji sat. Da je 44mm bio bi mi taman.
Imam još i Steinhart Nav B Uhr i Sumo, 44 i 45mm respektivno i oni su mi taman.
danas nijedan.....
Coldstein, odlicna slika i dobar sat.
Dobro dosao na forum!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
RUS., Hvala na dobrodoslici. Ovaj forum mi je najvise pomogao oko izbora sata, sta vise bas sam tvoje teme citao i pratio ranije.
Verovao ili ne ovo mi je prvi sat i tesko mi je bilo da se naviknem u pocetku s obzirom da je od celika i veoma masivan. Ali posle nekog vremena osecam se neugodno, ako ga nemam na ruci.. Veoma sam zadovoljan satom. Sihronizacija sa atomskim satom radi besprekorno, bar u Vrscu. Skolujem se za profesionalnog pilota i znaci mi pokazivac utc vremena, stoperica, a isto tako mogu da koristim flight computer za grubo proracunavanje. Pomogne kada ti kontrola letenja iznenadno promeni rutu..
Izdrzljivost stakla je stvarno na zavidnom nivou. Par puta sam slucajno 'cuknuo', zakacio i nista kao novo je. Taj sinteticki safir je odlican.
Postavljacu jos slika kada budem mogao, a naravno necu ostati samo na ovom 'gradjaninu'.. Veliki sam ljubitelj satova, iako ih do sada nisam imao . Planiram uskoro da kupim jos nekog Japanca.. A u buducnosti Breitling..
Poslednja ispravka: RUS (20.7.2013. u 10:09)
Eh, konačno nam je doleteo i jedan pilot
Dobro nam došao na forum i mahni nam odozgo kada budeš nadletao BG
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi