DeVille GMT
DeVille GMT
zma, jesam li ja to probudio staru iskru? jako mi je drago ako je tako
Danas na novom Hadley Roma aligator kaisu.
Stiglo jutros, jos uvijek cekam celicnu narukvicu, tracking kaze da je napustila USA prije 3 dana...
Inace, danas je punih mjesec dana od kad sam ga pribavio, samo jednom sam ga rihtao i podesavao kad je kupljen i za svo to vrijeme je dosao sa -2 na +8 sec. !!!! Ne salim se i ne pretjerujem. To je bolje od vecine kvarcova koje sam imao!
Poslednja ispravka: Jovan HN II (3.8.2013. u 15:29)
Drugar radi u Land Roveru,pa smo bili do njega da vidimo novi Range i Evoque,meni se ipak najvise svidja Defender.Provozali smo se u Evoque-u i ide kao blesav,190 ks,haos auto,ali ima malo prostora pozadi,a papreno je skup,srednji nivo opreme 50.000 Evra,za te pare Discovery moze da se uzme.Veliki sam ljubitelj Land Rovera i vec duze vreme razmisljam o Defenderu,carski auto (tenk).Na prvoj slici je Evoque,a na drugoj Range Rover(veliki).
Defender je super, a prije wranglera mi je bila opcija defender ninety, ali su me odgovorili. Malo previse nepouzdan auto; zapravo - ako imas dubok dzep, nista sto se ne moze rijesiti, a moji su zasiveni
O Defenderu i ne razmisljam u Kotoru, ovdje je Smart preveliki ljeti, sa Evoque-om bih nekako izasao na kraj. Izvinite na OFF-u
U off-topic-u je odgovr,da ne davimo ovde.Izvinite za OT
Bookmarks sajtovi