Jes' lep :yes4:
Printable View
Jes' lep :yes4:
Stvarno je lep, odlična kupovina.
http://www.youtube.com/watch?v=O4XyNwDSHZo
Sector 340
Therion, u pitanju je FFE00061W, ako sam dobro pogodio šifru. Takođe poznat kao Excursionist i GMT. 45mm prečnik, nisam siguran za visinu. Lugovi 22.
Odlićno izgleda, ali ga nitko više ne prodaje, osim jednog Talijana na ebayu. Kakva je završna obrada u usporedbi s Seikom Monster? Sviđa mi se boja brojčanika, izgleda ko Seiko Stargate, ali za pola cijene..
Mislim da na CreationWatches ima, ali ne više beli. Obrada je ipak bolja na Monsteru, narukvica je ovde tanja i lošija, ali nije to neka razlika. Ja sam sasvim zadovoljan. Tačnost je fantastična. Ja bih voleo da su markeri na ciferu malo manje "klasični", ali sve ostalo mi je ok, osim što mi je poekad malo suviše ozbiljan.
Prilog 75076
Oboreni pilot iz podruma Radovanović... :)
Da, crnog još imaju, ali mi se više dopada bijeli..I na pogled se može presuditi, da je obrada malo lošija nego kod Monstera..šteta, sat je baš idealnih dimenzija, Monster je nekako malen za moj ukus. Moj san je Baby Tuna SRP227 sa "shroudom"(ne znam kako se kaže na vašem jeziku..) od Yobokies, ali nikako, da je netko šalje u Sloveniju. Već nekoliko dana pokušavam narućiti i limited edition SRP453 i isto tako, nitko, ali baš nitko ne šalje u moju zemlju..Na Bluedial je bila na akciji za 233$..bah..Jedini sat koji mi se sviđa i možem ga narućiti je SKZ323 Stargate i razmišljam, da ga kupim sledećih dana. Hvala na informacijama!!
Prilog 75078
Danas Pilot, ali prizemljen:)