^
Ovo slobodno može da se proglasi za post meseca.
^
Ovo slobodno može da se proglasi za post meseca.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pitaj ovde: www.yobokies.com ili ovde: Welcome at Monsterwatches, crazy about Seiko watches a ako nema ostaje samo eBay.
Probaj i kod Jonathan-a koji je poznati i kao Mr Seiko tj Swedefreak u Seiko zajednici (jmk500 na ebayu), možda on može da ti nabavi.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Welcome at Monsterwatches, crazy about Seiko watches
kakvi lepi satovi...odusevljen sam kreacijama Seika.
next year at this time I'll be a millionaire
^ Da, prelepi satovi... Covek je pravi SEIKO-ljubac...u potpunosti ga razumem..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Evo i čuvenog seika petice, model ninja, koji sam spomenuo u jučerašnjem postu, a danas mi krasi ruku:
Ako nekoga zanima epilog priče, evo šta se desilo dalje - premlativši faraona k'o vola u kupusu, ninja je u piramidama otvorio agenciju Seiko Security, koja se specijalizovala za zaštitu satova na rukama turista. Faraon je rešio da se mane ćorava posla, pa je počeo da valja kineske suvenire na platou ispred piramida. Obojica planiraju da prošire biznis i na Hurgadu, a u toku su intenzivni poslovni pregovori o uspostavljanju saradnje.
^ Hahahahaha... Ma bre Neso stvarno nema smisla...prvo Nikola sa 007 pa sad ti sa peticom...pa bre tuzice vas Egipcani, proteracete im sve faraone iz zemlje sa tim silnim nindzama...koliko vidim ubise Boga u njima...
Bookmarks sajtovi