Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
Nick kaže:
It is I Nick!:)Vel pozdrav svima!!!Evo Im back!Tamo,ovamo,drz, ne daj,neki poslovi i nikako na forum,ali evo od danas ponovo:DMoram vam reci da ostadoh samo na dva sata:crying:CASIO DW-5600 i LORUS,i vise nemam nijedan,al ne zalim:DUglavnom nosim G i bas mi odgovara,tako da Boze zdravlja sledeci sat,ako ne pre onda tamo u maju sl.godine za moj jubilarni tj.okrugli rodj.(40):thumbup:opet jedan G i to legendarni DW-6900 koji mi se bas svidja,e sad,iako nemam novu cuku zato imam nov telefonski aperat;)najbolji u selo,a slika boli glava:banghead:evo prilazem da vidite i uzgred slikah i Dusana-DULETA mog dzukca kad je vec bio tu,jos jednom vel poz svima!!!
Prilog 75217Prilog 75218Prilog 75219Prilog 75220Prilog 75221Prilog 75222Prilog 75223Prilog 75224Prilog 75225Prilog 75226
Satovi su odlicni ali dzule je vrh!!! :)
Hvala ZMA što zna:Dtel.aperat slika VR!A Dule je opasan krvoločni pas!:lol:vel pozz za tebe i za sve forumaše-pajtaše!
Lep ti je taj land monster :D
Zanimljiv Land Monster, daj jos slika.:)
Auu Zmaju od čega se uskomešala ta voda na drugoj fotografiji? Kao da te je napala ajkula... Zmaj protiv velike bele :D.
Inače vrlo lep sat. Čestitke.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da Velika bela,uplasila se od dva monstera :))),lozim se kao za reklama za Omegu :)
ZMA pilotira sa IWC om mmmmmmm kako je dobar
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas kockica na steroidima ;)