Jao, šta ću ja sa njim... Cccc!
Ne sviđa mu se haljina kada je roze boje, sat nema dijamante...
Teško to sve pogoditi.
Jao, šta ću ja sa njim... Cccc!
Ne sviđa mu se haljina kada je roze boje, sat nema dijamante...
Teško to sve pogoditi.
Otvorio se gazda....bravo Sefice...odlican je
next year at this time I'll be a millionaire
Ala lažeš!!!
Svi koji me znaju,znaju i to da ja nemam ništa od odjeće sa dugim rukavima(osim 1 košulje - dobio, i jakni)!
Ljudi se ibrete(u prevodu:"čudom čude") kada me ugledaju na -15°C u bluzi kratkih rukava(uniforma)!
Šmiz,
Ne znam koji je prečnik sata ali se 'ladno može provući i kao muški model!
Ovo je tipičan ženski sat ali ja bih i svojoj gospoji izabrao to što si ti kupila!
Dapače,ona nosi muški model Casio-a!
Tako da,sve je ok - sat je super!
Jeste taj Orient tipican zenski...ali vise ni zene tipicne )
Kad vidim Iphone sa cirkonima poludim
Shmizlo lep Orient, u zdravlju ga nosila !
Hmmm, sada kada me je Hadžija povukao za jezik moram lepo da objasnim...
Ja sam inače inicijalno planirala da kupim baš Orient sat sa crnim ciferom i kožnim kaišem. Konkretno ovaj model sa crnim ciferom ( LINK ) ali nisam uspela da ga nađem nigde gde je koliko-toliko provereno i sigurno kupiti sat. Znači ideja je bila da skinem metalnu narukvicu i da ga nosim na kožnom kaišu. Onda sam (pošto je ovo poklon za rođoš) promenila odluku. Da ne produžavam više agoniju i vreme, da razmišljam koji drugi Orient, kakav i sl. odlučih da kupim ovaj koji je i stigao. Crni cifer i kožni kaiš. (Vladin komentar je bio: Hvala Bogu da si odabrala ovaj, mnogo je lepši od onog sa srcima.) Sve u svemu sam zadovoljna, jer volim klasiku, svedene forme.
A taj sa zelenim detaljima mi se ne dopada. Postala sam jako probirljiva kada su satovi/nakit u pitanju.
Pozz!
A nokti sa cirkonima? Cirkon na zubu?
Poslednja ispravka: RUS (26.10.2013. u 9:51)
Sad ga pretera...
Jutro.
Bookmarks sajtovi