Omiljeni.
Omiljeni.
Odličan je sumo.
Da, Sumo, pravo osveženje na forumu ih nema mnogo.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sumo je prva liga! Dosta sam razmisljao bas o plavom, ali ne mogu da ga uzmem na slepo. Malo me brinu proporcije, narukvica 20mm na 44mm kuciste...
Meni je plavi sumo prvi na listi za kupovinu.
Što se narukvice tiče, jeste neobično uska, ali se sat i po tome izdvaja od drugih. Ide mu uz nadimak.
Meni je plavi Sumo bio dobar i svi koji su ga vidjeli su rekli da je ljepši od crnog (nisam crnog nikada vidio uživo pa ne mogu potvrditi niti opovrgnuti). Nijansa plave je taman pogođena. Nije pretamna niti presvijetla, barem meni. Na narukvici je super (makar je meni ista zveckala i to me smetalo malo, definitivno nije na nivou same glave sata), problem je na drugim remenima jer je rupa ogromna između sata i remena. Nato rupe ispuni ali po meni pretežak sat za nato i nije dobro balansiran na ruci na nato remenu. Obrada kućišta se nosi sa Omegom bez beda a jede swiss entry satove tipa Longiness za doručak. Sve u svemu po meni super kupovina. Meni je jedino brzo dosadio pa je i otišao brzo...
Uz kaficu
next year at this time I'll be a millionaire
Dobar dan svima!
Bookmarks sajtovi