...za mene nema , gral je gral !
...za mene nema , gral je gral !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Jel stvarno napravljen od pretopljenog balistickog projektila? Jel' celik ili titanijum u pitanju?
Titanijum je u pitanju.jedni kazu da jeste pravljen od rasklopljenih projektila drugi tvrde da je to samo marketing.konkretno za ss 20 kazu da je to sa projektila koji su nisanili Evropu.ja sam sklon da verujem da je samo marketing u pitanju.u svakom slučaju jako su traženi i polako nestaju sa berzi.izuzetno zanimljivi satovi malo grubi ali super.da dodam misli se na nuklearne projektile.
Poslednja ispravka: jagos (8.12.2013. u 20:19)
Cista pacifisticka poruka, projektile pretopiti u modni detalj, to je Ok
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pročitao sam na netu, da nisu pravili samo kućišta za satove od tog Ti , već i narukvice , one komandos pločice i još kojekakav nakit...
Ja niti mislim da je propaganda, niti mislim da nije... malo komada je napravljeno svakako
Frenkia i kopija koliko hoćeš, originala jako malo
pa ja sve nesto gledam oprezno pa zato kazem da vise verujem da je marketing.realno nema ih vise da je marketing nastancovali bi jos 100 limitiranih serija.verovatno nestalo materijala a ne rasklapa im se vise raketa zlu ne trebale
imo sam ja jednog frenkia nego sam ga uvalio tamo negde u okolini beograda.covek nista ne primecuje nosi ga svaki sedmi dan.
Poslednja ispravka: RUS (8.12.2013. u 23:19)
heheheeeee , pa znaš kako je sa rusima i njihovim LE modelima. Imaju običaj da napišu u 999 komada , ali izgleda da zaborave da dodaju još 3-4 nule u nastavku . Medjutim, originalnih , bez mutljavine ss-ovaca nema na tržištu (pogotovu ss-18). Novi (ss20) postoje, ali su sa crvenim obeležjama po ciferu, drugačiji od prvobitnih i nije to to.
Pa dobro, ti si uspeo da provučeš i njegove falsifikat "pedesetice" od eura. Pošteno, nema šta
Poslednja ispravka: backarelli (8.12.2013. u 20:52)
Ne bi me cudilo da je napravljen od rashodovane termonuklearne bojeve glave a ne projektila.Da ga sajdzija rasklopi i ponovo sklopi vjerovatno bi mu na kraju ispao AK47.Ruska posla.Grubo izgleda ali mocno.. gnjotsja nje lomjotsja Moskvič filozofija :-)
...u mom primerku bila buba sa radnim odelom mašiniste. Nahranih i vratih je nazad. Sad kasni dve sec dnevno
Jovane, nije baš da nisam ništa sem casia pipn'o , te ti slobodno mogu reći da je ozbiljno dobar sat . Ako ti recimo kažem, da su mekši drukeri nego li na 7750 , mislićeš da sam lud. Dok kod drugih 3133 koje sam probao (sem Strele Volmax) , treba muški zapeti na druker.
Poslednja ispravka: backarelli (8.12.2013. u 20:59)
Trebao si da joj das naprstak votke da ponese,bio bi u ti COSC-u dok se ne raspadne.
Bookmarks sajtovi