Victorinox - real steel with mechanical soul
baki pa je sam ja licno s dva kineza sklapo tvoj il nisam.sve smo to mi podmazali ne brini nista ide to lagano sve
Ma,ne sumnjam u to,kazem samo da izgleda grubo kao i sve rusko osim zena.
Poslednja ispravka: backarelli (8.12.2013. u 21:15)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Jagoš, naopako, imaš SS 20 a nisi uslikao i prednju stranu.... U šoku sam . Hajde kada nađeš vremena uslikaj i prednju stranu, nemoj nas držati na mukama .
Što se tiče titanijuma sa balističkih raketa. Lako moguće da taj titanijum nema nikakve veze sa raketama ali šta nas sprečava da verujemo . Zvuči simpatično i u duhu vremena i zemlje iz koje potiče. Da su napisali bilo šta drugo to nebi bilo to.
Inače na ovu temu mišljenje je izneo i Mark Gordon, jedan od najvećih poznavalaca sovjetskih satova Unique Sturmanskie SS-18 Chronograph .
Ruski satovi...grubi ... jesu posebno estetski ali štrikaju i traju , no na stranu sve to , sve ovo me je podsetilo na nešto što ima veze sa Rusima, estetikom i predrasudama. Ovo će inače biti malo skretanje sa teme. Naime u vreme SSSR-a napravljeno je mnogo različitih aviona a jedan od njih je i Suhoj 25. Zvali su ga i leteći tenk, ne zbog dimenzija nego zato što je imao teško oklopljenu titanijumsku kabinu koje je trpela kalibar 30 mm. Zašto ? Zato što je bio namenjen uništavanju tenkova , oklopnih vozila itd. pa je između ostalog često leteo nisko i bio na meti svemu i svačemu. Takođe nije bio brz kao neki drugi avioni. To je bio avion koji je bio pandan američkom A10 koji je i danas veoma popularan. Da ne dužim. Raspao se SSSR i dođoše američki piloti ( Blue Angels ) u posetu ruskim pilotima . Uglavnom odmah su želeli da lete na Migovama 29, Suhojima 27 ali ne i na Suhoju 25 kojih je takođe bilo na aerodromu. Taj avion im je bio previše običan, ružan , mali, spor, najblaže rečeno neinteresantan. Blue Angels-i koji se smatraju kremom američkog vazduhoplovstva nisu bili zainteresovani. Međutim nagovoriše Rusi jednog pilota da uđe i provoza avion. Oduševljenje je bilo takvo da su ostali stali u red za vožnju. Nema nekog posebnog zaključka osim kao što rekoh ima veze sa Rusima, estetikom i predrasudama onih koji su bili obučeni da ih nemaju.
Poslednja ispravka: skydrummer (8.12.2013. u 23:16)
procitao sam kazem ti ja sam skloniji da verujem da nema veze s raketama ali opet sve je moguce.citao sam i ranije dosta komentara da to jednostavno nije tacno ali bar je lepa prica.nemam pojma stvarno.slike mi nesto ne uspevaju nesto sam zeznuo ako nadjem neku od ranije sad cu je postaviti.
evo jedna bolja dok je kamera radila.sutra opet ide u svoje skroviste.
Poslednja ispravka: RUS (9.12.2013. u 0:00)
brate vecina cuci i ne nosi se.inace satove ne drzim u kuci.stara navika.
Bookmarks sajtovi