Hvala svima, i ja mislim da je dobro ispalo...
@Milance
slike su pravljene telefonom, digitalni aparat nemam
pa menre su ovde naterali da kupim...dako da otvori se crane otvori se ....
ne samo da cincaris....
kod prodaje satova pored opisa treba stavljati i i kais made in Pugo..jer to vec ima veliki znacaj ne salim se...samo cekam moj...
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav svima,evo mene opet,danas nosim SWATCH model ygs714g iz 2000-e godine,sat je lep i vrlo pregledan,inace hocu da kazem u vezi ovog sata da nije bio u bas dobrom stanju,ocuvan je ali imao je ogrebotina i po kucistu i malo po staklu,i ja slucajno videh i cuh za jednu pastu za poliranje(250din) i resih da probam,ne budem lenj i jutros se dam na posao i verujte da sam se bas prijatno iznenadio posle minulog rada,efekat je kao da je danas kupljen,tako ko ima slicnih problema preporucijem pastu,a satic je sada ovakav,svako dobro svima!!!
Poslednja ispravka: Nick (7.12.2011. u 14:07)
NIck, sat ti super izgleda
Imaš li sliku kako je izgledao ranije?
Purol pasta, njome sam, u svoje vreme polirala felene na poni biciklu . Nisam znala da može da se koristi i za satove. Super .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Pozdrav Clarissa,poz Nesa,pozz svima,na zalost nemam sliku sata ranije,ali verujte mi da je bio sa vidljivim tragovima nosenja i na kucistu,brzetli i na staklu,e sad,ja sam ga rucno polirao,prvo vatom pa onda pamucnom krpicom,juce dva puta u toku dana i stvarno je ispalo super,majke mi,moze i staklo ali samo akrilno,pretpostavljam da bi neki majstor jos bolje ispolirao ali i ovako je lepo ispalo,bas se sjaji a ogrebotine su ublazene i skoro sasvim neprimetne posle mog rucnog poliranja,eto,svako dobro svima!
Danas,nista novo...seiko. Ali novi je ambient,bar
a,evo i sat
Dobro jutro,nekad kad sam sav nikakav ovo i dodje da se opustim sa mojim forumasima a i da podelim nesto s njim i to ostane upamceno...
I ovde se zahvaljujem svim dobrim ljudima koje nemaju zle misli....(ne znam sta mi bi da napisem ovo valjda psihicko stanje moje)
evo ga ovaj mali dok je veliki na poliranju...James Bond
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi