Meni se nesto nije svidjao prije ali sada me sve vise mami. Odlicna kupovina svakako. Cestitam
Meni se nesto nije svidjao prije ali sada me sve vise mami. Odlicna kupovina svakako. Cestitam
I moj prvi utisak nije bio sjajan.Bolji je na slikama na kojima su boje detalja jace.Ali sam shvatio da je to zato sto je sat crn, kada se malo bolje pogledaju detalji,posebno na dnevnom svetlu, pa lume,pa osecaj na ruci kao da sam cekic vezao.Bice tek detaljnih utisaka...
Sta ima lepše,ponekad je tesko ali kad docekas sat koji si narucio cekao i na kraju pozelis da ga mazis!! Nek te dugo sluzi i podelio nam neke slicice
Celavi balavi pozuri
Poslednja ispravka: milan zmaj (24.12.2013. u 15:40)
next year at this time I'll be a millionaire
Stigao brat Rus
Moram priznati da me je iznenadio svojom velicinom! Na fotkama mi je delovao dosta krupnije i robusnije, ovako uzivo je manji nego sto sam ocekivao. I generalno cini mi se da je dosta mali za jedan diver sat.
Ali vazno je da se meni sat svidja, cifer je tako prost i obican a prelep mi je.
Cestitam, lep sat!
Mogao bi da padne neki opis kad se slegnu utisi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cekam taj vikend kao na ekserima ... nemoj da zeznes sa obecanjem. Da ne zaboravim jos nesto =>
Obradovala me ta tvoja kupovina, kao ja da sam kupio, mame mi !!! Znaci, ovo ne pisem tek onako, ovo ne pisem nikako, ako stvarno tako ne mislim (osecam) . Znaci , drzim te za rec i uzivam u gledanju i citanju sledeci vikend !
Ja ladno mislio , da ti je dosao ovaj nas moderator u goste !
Reci mi, kakav je kvalitet narukvice, onako na prvu (licno tvoje misljenje, a ne sa neta) ?
Victorinox - real steel with mechanical soul
Cestitke, nove Amphibije su mi mrak!
Bookmarks sajtovi