Pozz svima!Evo je pred ovu "svapsku" se prenovih sa nova dva CASIO modela,MRW-200H-1E i 1B,pre neki dan mi stigose,ipak je casio-casio da se razumemo,dobri,kavalitetni i pristupacni svakome,ova dva modela nisu skupa i bas su ekstra-vrh brate,posto su WR100m,sluzice mi za vodene aktivnosti ali i za nosenje po "suvom" jer su ugodni i laki za isto,uglavnom zelim svima sve the best u novoj 2012-oj,ali prvo svima srecan predstojeci Bozic pa onda NG-nasa,pa ko sta slavi i docekuje neka se lepo provede i kao sto rekoh,puno zdravlja i novih SATOVAAAA!!!
Danas stari SKX021, naravno J
Malisa od 38mm na seiko diver gumi.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
iwc
international watch co
schaffhausen
danas upecan i jako mi je drago sto je malih dimenzija ,to sto nije "vodomer" i sto jednom nasem clani ovaj mali promer bi bas odgovorao jer ocigledno da voli male dimenzije....uzgred ocekujem dobronamerne komentare a i mozda neku pravopisnu gresku na koju ce mi se ukazati.
pozdrav
Poslednja ispravka: milan zmaj (28.12.2011. u 16:46)
next year at this time I'll be a millionaire
Dobro razlika je samo u nazivu doduse tvoj je bolji ima datum...koji je to sat em mali em nema datum..onda ja Vukase moram da castim pivom!!!
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi