Vecernja pivica sa par kolega..
Nekako nije uslikan jos jedan titanium brajo chrono, lld i milgauss.. koliko se sjecam.
I naravno da svaki wis koji drzi do sebe mora ponijeti svoj lume prah u pivnicu.. :p
joppa, cemu sluzi ovaj prah, je l se on nanosi na kazaljke i markere
Mijesa se valjda se necim pa nanosi.. mislim da ce sin.er raditi neki projekt na amphibiji.. valjda ce staviti koju sliku ako projekt uspije.
Onako ukratko i odokativno u 46 reci.
Nanosi se i na markere i na kazaljke.
Prah se mesa 50-50 sa providnim sintetickim lakom (mada moze i zenski providni lak za nokte), to sluzi kao sredstvo za stezanje-povezivanje. Sve to u nekoj maloj posudi (u kojoj nikada vise necete kuvati caj od nane ili mozda u njoj servirati riblju pastetu domacoj kucnoj maci). Ali ipak je najbolje da se to radi u naprstku ili poklopcu od neke pive.
Ali ga predhodno izvadite iz pene Guinness-a.
Proverite da niste mozda srecnik i osvojili neku nagradu. Zatim uklonite sinteticku podlogu, zvanu:"varka za malog Marka".
Tada sve to lepo i laganim pokretima u-meshati, ali bez pene od pive, u trajanju od 60-tak sekundi max.
Pa se zatim to nanosi nezno i pedantno, sa puno ljubavi, paznje i ceznje.
Mada postoje i drugi nacini i sredstva reluminacije.
Taj ceo proces zahteva da bude potanko opisan u jednoj posebnoj temi....
Sa bar dve hiljade osamto devedese dve reci i okupirano sa 26 slika.
Ako me neko vec ne pretekne, eto mene te.
Pozz
Ups, almost forget..
Opet izvinjotka na Off-u, ali da znate...
Poklopac moze da bude i od bilo koje druge ...
Pive.
Pozz
Poslednja ispravka: RUS (5.2.2014. u 6:59)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Bookmarks sajtovi