..zacudo na kozi mi deluje mrvicu veci....
Printable View
..zacudo na kozi mi deluje mrvicu veci....
Nijedan! Zena sve zakljucala u sef i rekla da nisam normalan! :banghead:
Hehehehe, hvala. :) Premerio i ipak je 34mm. Koliko ja znam MST je ugradjivan samo u "Roamer" satove i u njihove druge brendove (mozda najpoznatiji "Medana"). A bili su kompletno in-house (kazu od cifera do srafova su sve pravili) mada su ugradjivali i tudje mehanizme ali to najvise kasnije.
U planu je vec duze vreme da slikam sve i predstavim ono sto sigurno ostaje u koleciji. Na zalost uvek neka guzva i manjak vremena da se sve to lepo slika. U zadnjih 6meseci do godinu dana smo se selili, dobili (preslatku :D) bebu itd. Tako da samo trenutno jos uvek na sve strane. A da ne pominjem posao/poslove. :|
Čestitke na bebi.
Meni se čini da su MST Roamerovi mehanizmi ali bolje da pitam jer nisam istraživao. Ja u Marvinu imam MSR mehanizam-navijač, danas sam morao da ga otvorim da proverim, pa me je i to malo zbunjivalo.
Voleo bih videti tvoju kolekciju tako da navijam da nađeš malo vremena.:top:
Hvala na cestitkama. Juce je napunila 6 meseci. :)
MST = Meyer & Stüdeli SA = Roamer Watch Co. SA
MSR = Manufactures d'Horlogerie Suisse Réunies SA
MSR su osnovali pocetkom 60tih sledece firme Revue, Vulcain, Buser i Phénix. Marvin se prikljucio pocetkom 70tih.
Ja iskreno nemam nijedan Marvin u koleciji. Vec par godina gledam i jurim da nabavim zanimljiv komad po pristojnoj (ili maloj :D) ceni. Kod nas ih ima dosta urnisanih i retko ih ima recimo u celiku. Pritom su mi zanimljivi njihovi "in-house" mehanizmi kao i MSR. Recimo Revue i dan danas koristi neke MSR mehanizme (gde su oni valjda bili zaduzeni za razvijanje mehanizama). MSR su poprilicno dobre i moderne masine.
Inac i ja bih voleo da vidim konacno svoju kolekciju sredjenu i na slikama. :D
GMT danas....
Prilog 125083
Danas opet Monster ali na Nato kaisu... Prilog 125084Prilog 125085Prilog 125086Prilog 125087
Proteklih dana sam nosio...
Suvozemni EF-503
Prilog 125101
Prilog 125102
... I ''vodeni'' Del Mar 50115
Prilog 125103