hahaha bravo Sky, kakva blamaža......mada ko zna možda se počasni član preselio u Izrael, kupio satove za petsto hiljada evra i sad ih menja svaki dan hahaha
hahaha bravo Sky, kakva blamaža......mada ko zna možda se počasni član preselio u Izrael, kupio satove za petsto hiljada evra i sad ih menja svaki dan hahaha
Poslednja ispravka: VLADAN P (16.3.2017. u 21:30)
Tema za diskusiju,ali postavlja se pitanje,ZASTO?!😑😑😑
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
I da neizbežno pitanje čemu sve to, mi smo ovde odrasli i većina nas smo jako ozbiljni ljudi i ne razumem zašto ovakve stvari nekome trebaju, samo ruže ovaj forum koji je sticao reputaciju skoro čitavu deceniju
Poslednja ispravka: VLADAN P (16.3.2017. u 21:31)
Ode moj like u Izrael
Svima ci popodne odgovoriti na PP. Pojedini kao da su kedva cekali...Sky..Milanovicu u toku dana dobicete odgovor.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
meni Zmaju ne treba nikakav odgovor, ja svojim očima najviše verujem, a to se ponavlja već dve, tri i više godina, mi smo svi u ovaj forum ulagali, ja ga takoreći smatram nekom vrstom javnog dobra, zajedničkog vlasništva i ne volim da se od njega pravi sprdnja
ako admini ovo čitaju uopšte, da ti oduzmu taj status počasnog člana i da ti se sve reputacije i zeleni kvadratići oduzmu i da dobiješ opomenu pred ban
molim za odgovor nadležnih na ovu moju inicijativu !!!
Bookmarks sajtovi