Znaci ti to predlazes "istaknuti clanu" i smatras da "vi svi ste doprineli da ovaj forum bude ono sto jeste sad?
To znaci "istaknuti clanu" ti koji si me zvao po pet puta na dan za savet koji da sat da uzmes i kad god se ponudi nesto Ti izmisljas neki razloge zbog cega ne bi uzeo!!! Ti "istaknuti clanu to predlazes????? Ti koji imas toliku veliku reputaciju (a ja evo pitam javno kako ti poznavacu...ili teoreticaru imas toliku reputaciju?)
Ustalom dao si predlog a ja nisam a sad niti necu da obrazlozim zasto je postavljena slika) neka administratori udare trajan ban..jer ako ne udare trajan ban onda kad se vratim samo cu da prakticna pitanja vezana za satove da ti postavljam. Ali ne one za koje si modelator a znas na koje mislim nego za sve....
Moja reputacija mi nista ne znaci...meni znaci poruke insa drugih foruma gde mi se zahvaljuju za pomoc...to je meni zadovoljstvo....
Opet pominjes neke godine...jel to hoces ili Sky i ti da ja stavljam satove koje nisam nosio ili skidao sa instangrama? Pa kad se sad ovo skinulo sa instangrama sto onda ranije sa drugim satovima nije onako lepo od strane pcelara koga ne vezano za ovo uvazavam...a pcelar ne moze da bude nesto sto mislim da je ponizavajuco vec jednostavno posao s kojim se bavi.
Molim da ono sto je sky dokazao ili hteo da nesto da pokaze...ostane a da ovaj ostatak se prebaci u neku temj da se tema kao tema ne bi kvarila.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Bookmarks sajtovi