Uh kako sad i odgovoriti i ne razočarati. U suštini Sky situacija sa Moskvom i Piterom je takva da su cene satova značajno veće nego kod nas, u proseku dva do tri puta i od toga ovde ljudi jako fino žive jer je kolekcionara na desetine hiljada, samo u Moskvi. Jeftino je van velikih gradova, zatim ono proizvedeno posle 1992. godine i normalno ono što se često pojavljuje na oglasima.
Neke realne cene za Okean su od 300e pa na više zavisno od stanja, novi Šturmanski 3133, sa pasportom i kutijom kreću od 150 do 200e, Šturmanski 31659 kreće od 250e, Strala 3017 kreće od minimalnih 500e, dok su u proseku oko hiljadarke, naravno za odlično stanje ili "sostajanje" kako bi se ovde reklo. Nove sovjetske Amfibije, sa pasportom i kutijom kreću od 100e, a isto važi i za komandirce, mada je njih moguće naći i za tridesetak.
Moj glavni problem je nedostatak vremena, da pratim oglase, idem po buvljacima i razgovaram sa ljudima, pri čemu imam par kontakata tako da u suštini mogu da nađem ono čega u Srbiji nikada nije ni bilo
Amfibiju sa dve krunice tražim od kako sam stigao. Samo jednom sam je video i baja je tražio 100000 rubalja na šta sam ja počeo histerično da se smejem. Ali polako, pojaviće se negde za pet.
Ono što je ovde na brutalnoj ceni jesu Chaika "Stadion" i "Rezonator", "Elektronika-1", Poljot "Fisheye", Raketa "Kopernik", Slava "Tank", rani komemorativni modeli, lista je poduža. Trebalo bi zasebnu temu otvoriti.
edit: Vostok "Precision" za koji si pitao sam retko video da je ispod sto evra, ne vezano za stanje.
Bookmarks sajtovi