MRW-200H
MRW-200H
Vintage petak uz Seiko 5...
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Aquatimer Charles Darwin na dan kada nepismena gomila pokušava da ga ukine iz nastavnog programa za 8. razred osnovne škole.
To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ovih dana...
Na vintage petak premijerno moj stari IWC iz vremena pre skraćenice. :-)
Samo da dodam, odneo sam 5 starih satova na servis/popravku. Marvin, Omikron, Kalos, Raketa i ovaj IWC (jedino VC nisam nosio jer znam da zahteva ozbiljniju intervenciju), za koji mi je ideja bila samo da ga majstor pogleda da vidim u kakvom je stanju. Ispostavilo se da je mehanizam perfektan i da zahteva samo servis koji je, kako piše negde unutra, poslednji put urađen 1965. Srce sata je kalibar C.89 u sjajnom stanju, cifer je, na žalost, propao, izgleda da je zaštitni lak oštećen i teško da može da se sredi bez zamene. Osim što je to veoma skupo, nekako mi ovako sat ima šmek i za sada ga neću dirati. Elem, sat radi odlično, odstupanja su mu do 5 sekundi što nije loše. Mnogo sam zadovoljan što je ovaj porodični mali biser ponovo u upotrebi. Jedino mu je remen skrnav, ali već imam ideju kako da ga "obučem" da još bolje pristaje i na veći zglob.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Odlican Squale kolega.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Squale Matic 600 , stigao pre par dana, stvarno je bas dobar.
Bookmarks sajtovi