evo ga.....Garmin Fenix 3 juče ga kupio, što se tiče ogrebotina-nema, odlično je očuvan, jedino je bio prljav kad sam ga kupio, bilo je čišćenja i čišćenja.....
Probao sam taj sat i stvarno ima i velike lugove i nekako nisu zgodno napravljeni za male zglobove. Ali cini mi se da tebi ne stoji lose. Taj ugao na tim slikama je ubedljivo najgori za gledanje sata i tu izgleda najvece. Pogledaj u ogledalu kako izgleda, tako ce ga drugi videti...mada na kraju je najbitnije kako se ti osecas sa njim I ja sam tako prodao Samuraja jer mi nije dalo mira da li je preveliki ili ne. A kako stoji kad se pogleda od lakta nanize, ispod luga na 12h, jel se pravi onako zazor izmedju ruke i sata ili stoji lepo sve vreme uz zglob? Meni je to kriterijum kada gledam da li je preveliki.
Sta znam, meni se cini da ti je ok...ali ako nisi siguran, a imas mogucnost da vratis, mozda je bolje, da te ne bi izjedalo posle.
Ovo je moj najveci sat - precnika 42mm, i isti l2l kao roamer i stoji prihvatljivo (za neki moj standard). Jeste veliko ali naleze savrseno na zglob i nista ne viri nigde. U medjuvremenu sam zavoleo manje satove i ovakav vise ne bih kupovao, ali moze da prodje. A taj Roamer mi nikako nije stajao. Brojke nekad zavaraju
Meni je ista situacija bila sa Searock Classic kada sam gledao... Pomislis 42 dress je sasvim kul, ako nosis 44 i 45 hronografe i kornjace, kada ono, sok. Nije da je izlazio iz zgloba Searock ali je bio nekako tako koncipiran da meni "ne stoji".
Nivada
Sent from my Hisense Infinity H40 Rock using Tapatalk
Bookmarks sajtovi