Poslednja ispravka: Kub (14.2.2021. u 16:36)
To jeste malo frustrirajuće, pogotovo ko misli koristiti ovaj sat više dana na planinama....znači ne može se napuniti, ali može održavati neki nivo napunjenosti? To mi je malo čudno, današnja tehnologija koja koristi sunčane panele za punjenje, nisu u stanju da nešto napune (kupio sam eksterni solarni punjač) i ne može ni malo da se napuni na sunce, a tranzistor koji je isto radio na sunce, tj. imao panel za punjenje lijepo punio i to sam ga kupio 1990 godine.....?
Pa dobro, baterija je fenomenalna, normalno traje oko 20 dana, u nekim save modima i 70 dana. Solarna tehnologija sluzi samo za odrzavanje nivoa, a ne za punjenje. Solarni Garmini nemaju smisla, jos ne. Ustedite pare i kupite Garmin sat bez solarne tehnologije, razlika u cijeni je brutalna za nesto sto nema smisla.
Poslednja ispravka: therion (14.2.2021. u 20:37)
Da sada ne spamamo temu, ali ovo je dobro znati, kao što kažu "podatak iz prve ruke" a ne recenzije sa interneta. I ja sam prezadovoljan sa svojim Garminom, baterija stvarno dugo drži, za razliku od Samsung Gear S3 Frontier-a, gdje baterija drži 1 dan ako se upotrebljava Bluetooth i GPS.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vas Rolex impresionira druge,vas Grand Seiko impresionira vas.
Raketa
Bookmarks sajtovi