Glycine Combat Sub na Hirsch Hevea rubber strap
Sent from my iPhone using Tapatalk
Glycine Combat Sub na Hirsch Hevea rubber strap
Vas Rolex impresionira druge,vas Grand Seiko impresionira vas.
Irak, teretana, Garmin
Seiko
Sent from my Hisense Infinity H40 Rock using Tapatalk
Mnogo lijep sat, nadam se da ću ga jednog dana imati, za sada mi je preskup (makar ovdje u Sarajevu), ali ili on ili Fenix 6 pro jednog dana.....ako nije tajna koliko ste ga vi platili? uh, uh...tek sada vidim-još je safir, oni su još skuplji.....
https://www.olx.ba/pretraga?trazilic...n+tactix+delta
Poslednja ispravka: Dzoni (6.7.2021. u 23:27)
Nije tema al aj odgovoricu. Ja sam se za taj sat odlucio jos u Iraku kad sam video kod mog menadzera Britanca Tactix Charlie i kad sam video desetine klipova na YT o njemu. Kad sam poceo da trazim na oglasima da ga uzmem za 800€ vise ga nije nigde bilo. Drugar mi je od uvoznika u BG kupio bukvalno poslednji komad za 860€. Za 50€ sam od nekog lika uzeo 6-7 zamenskih narukvica u svim bojama da imam da menjam a pritom cuvam moju originalnu jer bi se ovde na suncu verovatno brzo ostetila. Gledao sam review jednog americkog amerinca koji je svoj Bravo nosio na misije i pokazao se neverovatno izdrzljiv tako da je tehnologija i razvoj otisla mnogo dalje i verujem da ce moj biti jos izdrzljiviji. Pretpostavlja se da Delte vise nema nigde na lageru jer se sprema izlazak sledeceg modela
Bookmarks sajtovi