Hvala, hvala obojici
Mislim da je unutra Seagull ST25, ima na netu sta vec trpaju unutra. Ima hakovanje i rucno navijanje pored automatskog navijanja, sto se toga tice mehanizam je kul prica.
Sat je masivan, 184g sa koznom narukvicom. Nisam navikao na 47mm niti ovu tezinu, ali moze da se nosi. Ovo bi dobro islo zimi uz dzmper, duks itd. Odusevljen sam i dalje narukvicom. Ozbiljno je dobra, samo ona vredi maltene te pare. Bezel je fin, lepi klikovi, lepo se okrece bas. Bolje od nekih Seika, tu sam barem sretao kako na kom modelu zapadne. Krunica isto sasvim okej prica. Lep je feeling ovog "zakljucavanja" krunice. Lep osecaj otvaranja. Generalno osecaj sata je kvalitetan. Kuciste je lepo bruseno ali grublji potezi, ne oni finiji - to mi je okej, svidja mi se. Lume je na kazaljkama - svim i gore na 12h. Lume je solidne jacine ali brzo nestaje, mislim potraje koji minut ali nista spec. Mislim da zavisi od primerka i modela zaista. Ima modela sa zelenim tackicama i cini mi se da one imaju lume - ovaj nema na ovim braon. Inace sat non stop ima blagu dozu lumena. Kao da je uvek blago napunjen sve dok skroz ne nestane a prosto ne nestaje dugo - to mi je kul. Sve u svemu sat izgleda i feeling sata je daleko skuplji. Stoji pored skupljih satova poznatih brendova potpuno uklopljeno. Pod lupom siguran sam da nije zavrsnica boli glava ali na oko ja ne znam ni za 100eur sta ima da se uzme a da odaje ovako dobar utisak. Eto iskreno za sada sve pozitivno zaista. Od mene preporuka ako se nekome dopada da fura Panerai izgled a da nije direktna kopija sa istim natpisom. Sta drugo da kazem. Sveo sam se na 4 sata, ovo mi je sada 5ti i ne bih hteo da ih imam vise jer ih sve inace nosim (doduse IWC ne nosim). Ovaj sat cu definitivno nositi i jako sam zadovoljan sta se dobije za ovako smesne pare.
P.S verujte na rec slike su 0 za uzivo dojam. Videcu za par dana kako mi se sve to cini pa mozda okacim neke lepe slike po danu izbliza. Sat je uzivo dobra pojava i evo i drugari koji ne znaju puno a satovima ali znaju mene misle da je sat od par stotina
I da, pozadi je poklopac staklo. Mehanizam nije nista obelezen, sve je klot. Bez icega. Ali kul je sto je otvoren pogled, nema sta.
Bookmarks sajtovi