RUS kaže:
Smirite se ljudi, zaista nema potrebe za tenzijom.
Prvo, sto se mene tice, ja sam ljubilje hommage satova i mikro brendova uopste. Nekome to smeta neko ih voli i dize u nebesa, potpuno nebitno, ukusi se razlikuju i to postujem.
Sto se tice konkretnog sata, za mene to nije Hommage vec replika. Isticanje imena firme koja to nije napravila mi nema previse smisla, ne ulazim u to sta se prica po drugim forumima, samo iznosim svoje misljenje. Da na satu ne pise Panerai, rekao bi na keca lep hommage, ovako za mene to prelazi granicu.
Zamolio bih da vise ne raspravljamo o ovome i ne produbljujemo raspravu dalje, poruke i slike necu brisati, ali nek ostane na tome.
Djole, postujem tvoj rad, verujem da ima tu jos satova vrednih paznje, kao i tvojih radova koji zavredjuju paznju itekako, te bih te zamolio da nastavis sa postavljanjem slika i dalje, a ukoliko imas vremen i volje napravis neku posebnu temu pa opises neki svoj rad, od pocetka, a ukoliko je moguce propratis i slikama. Zaista, licno obozavam da gledam i citam radove casovnicara i entuzijasta, pogotovo volim da cujem misljenja tih ljudi o pojedinim mehanizmima.
Tako da... prijatan dan zelim svima, koliko god da je moguce ovog kisnog jutra.
Bookmarks sajtovi