Nisam pisao nikakav review, evo ovako da kažem par rečenica:
Kvalitet obrade samog sata mi je prvo zapao za oko čim sam ga probao. Brušeni satni markeri na mat crnom brojčaniku, obrada kućišta, pedantna gravura na bezelu...sve je stvarno na nivou. Na prvu loptu pomisliš da je pretrpan, ali ustvari jako dobro radi svoj posao. Svi ti spoljašnji i unutrašnji bezeli za proračun zanošenja pravca zbog bočnih vetrova su fora koju možda 1% kupaca ovog sata ikada zaista iskoristi. Ali nekako mu sve super stoji.
E sad, lume je skoro nepostojeći. Imao sam nekoliko Hamiltona i nijedan nije bio ovako loš. Svetli jako, ali posle 15 minuta je neupotrebljiv. Kvalitet narukvice po meni nije na nivou za tu cenu. Ako Certina iz iste kuće može na sat od 500€ da stavi prave trodelne linkove, ne može za preko 1000€ da se stavi lažnjak i da to prođe. Nisam obratio pažnju isprva, inače ga samo zbog toga ne bih kupio. Takođe, samoregulišući mehanizam u kopči je za moj ukus malo labav, ali to je možda samo do mog primerka, jer mi je ta opruga na kraju i pukla. U garanciji je, pa će ići na zamenu čim prođe ovo čudo.
Tačnost se vrtela između +5 i +7 u samom početku, sada je na otprilike +2, što je po meni neočekivano.
Sve u svemu, sat koji ima mane, ali ne uspevam više od pola dana da ga skinem sa ruke.
Eto, tako na brzinu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi