Casio CA-53W
Prelep, klasika koja nikada neće biti out. Onaj tvoj drugi Seamaster mi se ne sviđa, ali ovaj je top. Po koji ožiljak na bezelu, samo mu daje karakter (makar bi ja tako razmišljao s obzirom da ne možeš kod Omege pazariti samo insert, već kompletan sistem bezela, naravno po paprenoj ceni)
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Hvala puno kolega na lepim recima!
Pod onaj drugi, mislite na sword hands seamaster, schwerty electric blue?
Naprotiv, meni je sword hand neuporedivo lepsi, nzm zasto ali tako je.
Jurim neko vreme da nadjem i regularan crni obzirom da electric blue vec imam, al nije jos naisao u dobrom stanju po korektnoj ceni.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Danas SARB035
Evo da podelim utiske... stiglo je još prošle godine... nije friško ali je od juče na ruci ponovo... kupljen na njihovom sajtu kroz preorder...
Što se utisaka tiče meni je ovo drugi Borealis i ovaj ima Miyota-u 9015. Sama izrada je zaista vrhunska. Odličan lume i cifer u 3 nivoa, obzirom da ima i udubljene i izvinite elemente na cifru. Dolazi sa gumenom narukvicom koju sam zamenio Pugo izrađenim kaišom od koze.
Ima verzija sa bezelom i datumom, ja sam uzeo ovu bez tih elemenata jer mi tako izgleda najelegantnije.
Od početka radi u +8s dnevno režimu (malo lošije od brata Sea Dragon-a koji sa istim mehanizmom radi na +4s već 5 godina konstantno).
Nadam se da sam pomogao. Evo i današnja slika.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Seiko Presage SSA305J1
Majstorisao sam još malo na narukvici u kućnoj radinosti, u želji da nađem trajno rešenje. Budući da smatram da sam uspeo, natrag na čelik danas
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi