milan zmaj kaže: Ada i glupa kisa Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Pazi da ne padneš sa bicikla na sat!!! 😀
sdbiba kaže: Bez kise Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ne treba ja da pazim....ma stavi ti kesu preko njega da se ne sekiras Don ne vozim s ovim pa da ni daju nov odmah Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
next year at this time I'll be a millionaire
milan zmaj kaže: Ne treba ja da pazim....ma stavi ti kesu preko njega da se ne sekiras Don ne vozim s ovim pa da ni daju nov odmah Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Simpaticno moj prijatelju,ne bih ja poredio Rolex-a i Seika nikako, nego kontam da ne popusti pa sta posle,servis je preskup Sent from my SM-G955F using Tapatalk
sdbiba kaže: Simpaticno moj prijatelju,ne bih ja poredio Rolex-a i Seika nikako, nego kontam da ne popusti pa sta posle,servis je preskup Sent from my SM-G955F using Tapatalk Sad bi ti nesto rekao ali ne zelim lavinu ... tacnije 570 eur mi je prosli put receno sa poliranjem Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
milan zmaj kaže: Sad bi ti nesto rekao ali ne zelim lavinu ... tacnije 570 eur mi je prosli put receno sa poliranjem Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka Ok,sto kazu englezi no hard feelings Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Snk809
Kišica i ventilator Poslano sa mog SM-J600FN koristeći Tapatalk
ljubimac, treci dan u nizu ... Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Citizen NY0040-09W
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Blue lagoon Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi