Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nema.
Naravno da je interesantan, bio je i pre godinu i po kad ništa nisam znao o satovima (sad je samo malo bolja situacija ) još tada smo Peđa i ja shvatili da je ultimate bang for the buck, i još uvek tako mislim, ja sam samo prokomentarisao u šali da ste malo smorili sa njim, pogotovo ti, postao je prehajpovan kao još neki, znači u šali, ne "moj tata je jači od tvog" (meni je takvih likova dosta iz svih aspekta života) , sat je bombona ali ne toliko da je sramota da ga nemamo, jednostavno nekome taj dizajn prelazi neku liniju submariner omaža (koju npr. Skx nije prešao), iz tog razloga sam vratislaviu prodao, previše liči na Heuer, i verovatno ću i ovaj 7a38, ja volim da satovi imaju neki lični pečat, uglavnom ukusi se razlikuju, da kažemo Duro je dobar sat, sjajna kupovina, lep ali nekom se ne sviđa, idemo dalje. Naravno forum je lepo mesto, svi se poštujemo, svako neka piše šta god hoće, neka hvali Duro, Amfibiju, Seiko do besvesti, ovo je slobodna zemlja. Približio sam se banu pa zato on topic
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ne zelim da komentarisem tvoj post,ali mi je zao u kom pravcu je otisao forum od kada sam ovde,to je nekih 4 godine.Toliko od mene,do daljnjeg.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Na teksasu danas..
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Pa dajte ljudi sta samo prigovarate jedan drugom zbog ovog ili onog sata. Zar toliko smeta neka fotka sata dva dana za redom?! Kamo srece da svi mozemo biti ponosni na ono sto nosimo bilo to 50 ili 5000€.
Poslednja ispravka: IGY (5.7.2017. u 15:08)
Bookmarks sajtovi