Nastavak niza
Nastavak niza
Plaža i Tissot.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Haifisch zanimljiva Bulova. Bila bi mi lepša bez šrafova ali i ovako je zanimljiva. Koji je mehanizam unutra? 82xx ? Može li fotka poklopca? Kako si zadovoljan osvetljenjem? Ako imaš vremena predstavi nam taj sat.
Poslednja ispravka: skydrummer (12.8.2017. u 16:16)
Miyota 8200 nutra, lume ništa posebno. Jako svijetli ali i jako opadne. Nema proziran poklopac. Sat je ogroman, 46 bez krunice. Bezel je malo grub. Sam sat je dobro složen.
P.S. Imao crni.
Kockica.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bulova AccuSwiss.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
.
Seiko Sportura Kinetic GMT
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Vidim, da je kolega Sin.er već odgovorio. Kratko, precizno, oštro, udarno..kao, da je nick dao na bazi Judas Priest i njihovog (ako se doda još jedan n) odličnog albuma i klasične pesme NWOBHM...ali mislim, da to nije međusobno povezano.
Više, manje bi se složio sa njegovom mišljenjem.
Mehanizam je Miyota 8200.
Lume - da, jako svetli. To da jako opadne...hmm, da pada ali ne baš tako jako i ujutro se još uvek dobro vidi. Nije baš kao Orient Mako, koga je potrebno sakrivati u mraku, da ne smetaš ljudima oko sebe
ali je još uvek vrlo dobro
Poklopac je klasičan bez nekakvih ukrasa
Inače je to sat, koji mi je dao najviše glavobolja prilikom procesa odlučivanja. Imao je 3 prepreke, koje sam morao u sebi, da prebrodim: 1. veliki prečnik od 46 mm 2. šrafovi na bezelu, koji deluju dosta glmaoruzno i kičasto 3. gumena narukvica isto tako agresivnog izgleda. Sat mi je izgleao, kao da dolazi od strane nekog modnog brenda a ne ozbiljnog proizvođača, kakav je Bulova.
Ipak, znajući za poslovično odličnu izradu ovog proizvođača, te čitajući puno jako dobrih recenzija i ono što bi kolega Sin.er, trebao da doda, da se radi o satu sa punom cenom od 350 €, prevagnulo je, da probam sa njim i da ga poručim iz Engleske, bez prethodnog probanja uživo, pošto kod nas niko ne zastupa Bulovu.
Dodao bih činjenicu, da 6 mm široki bezel uspešno smanjuje (vizualno) veličinu ovog sata, jer za saklenu površinu ostaje 34 mm.
Na narednoj sliki je postavljen pored Hamiltona, koji ima prečnik 40 mm, pa deluje (bar meni), da nije tako ogroman, kao što bi se iz golih brojeva dalo zaključiti.
Bookmarks sajtovi