Haifisch23 Svega ovde ima, što bi rekli za svakog po nesto...svaka čast! 👏
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Printable View
Haifisch23 Svega ovde ima, što bi rekli za svakog po nesto...svaka čast! 👏
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
@Haifisch
Kolega,svaka cast,bas si me odusevio kolekcijom,nemam reci.Samo tako nastavi i jos puno satova da kupis.[emoji106][emoji106][emoji106]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Haifisch23,
zaista izuzetna kolekcija, za svako poštovanje!:thumbup:
Vidi se da je znalački odabrana. Kad nađeš vremena napravi još neku fotku.
Vredelo je cekati da se vide svi na jednom mestu:congrats::adore:
Prilog 132910
:w00t:
:thumbsup:
Prilog 132911
Kolega već dugo čekam ovo videti. Svaka ti čast. Pratim pojedine forume, ima skupljih kolekcija, ima i preprodavaca puno... tvoja je kolekcija za poštovanje. Uživaj u istoj.
Ja vise nemam opciju za simbole i sl. Ova nova verzija ništa ne valja.
Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Hvala kolege!
Da, šarolika kolekcija i verovatno za svakoga po nešto. Otišao sam dosta u širinu i izgubio nešto na dubini. Zbog toga su mi ostale neispunjene dve velike želje (Rolex 3135 mehanizam i Zenith El Premiero) ali nije mi žao. Svoju kolekciju bez Seika 4R.., 6R15, 6138, Citizena 8110, Vostoka, Poljota, ETA 2824-2, 2834-2, 2836-2, 2892, Unitas 6498 hronometra, Valjoux 7750, 7751, 7753 ili kvarca Eco Drive, Ronda Startech, ETA Normflatline i Flatline ne bih mogao, da zamislim. Ne može se odmah početi sa Pink Floyd, do tamo treba puno toga preslušati, proičitati i naučiti. . Ali po prirodi sam optimisti...pa u narednih 10 godina biće i ta dva. Pa, evo već 8 godina čekam na novi album od Rammstein i biće iduće godine:)
Verujem, da ne govorim samo u svojem imenu ali ima nešto čudno kod svega toga, a to je ono bolno pitanje: šta mi još fali umesto, da bi potpuno uživao u onome što imam. U neku ruku je to dobro, jer te primorava, da proučavaš, čeprkaš po literaturi, uvek vrebaš u zasedi. Ali istovremeno predstavlja veliki teret. Da budžet i ne pominjem. Ta tranformacija mi je prestavljala najveći i najteži korak.
Krug se polako zatvara, biće još neka usputna stanica...pa valjda, za nas sve ovde važi: Time is on my side.
au kakvi satovi čoveče, gde je ovde Rolex?
elem po nadimku, jesi ti iz Nemačke Haifisch
I njega bih izdvojio pored Breitlinga,pomislio sam da je kvarc,ali rekoh bolje da pitam,kada budes imao vremena slikaj njega i Braju molim te,jos jednom svaka cast na kolekciji,koji ti je najdrazi?