Lagano...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Lagano...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Zica u bezelu ti je verovatno ispala iz kanala. Zabodes noz izmedju bezela i kucista (uvijj ostricu noza i/ili zastiti sat nekom krpicom ili trakom) i gurni bezel na gore kao da otvaras kanticu sa farbom. U bezelu stoji zica koja treba celom duzinom da bude u uskom kanalu. Kad je postavis stisni ravnomerno bezel opet na kuciste dok ne klikne i to je to. Nije komplikovano.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Odradio.
Ali mi sada nije jasno po kom principu se bezel okrece kad nema nikakvu vezu sa mehanizmom. Meni ovo vise lici da je postavljeno onako, da izgleda ne da stvarno radi.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Pa to je amfibia Inace nijedan diver bezel nema vezu sa mehanizmom sata, sluzi da okrenes 0 na bezelu na minut kazaljku i posle n minuta ti kazaljka pokazuje na n-ti minut bezela, tako meris vreme. Na amfibiji se bezel okrece na obe strane, a u principu na skupljim satovima imaju zupce koji dozvoljavaju rotaciju samo na jednu stranu da ne bi slucajno tokom zarona sebi produzio vreme tako sto ga slucajno zarotiras unazad. Kao sto rekoh na skupljim su zupci, na amfibiji samo zica koja 'otezava' okretanje. To bi bilo to, tako i treba da funkcionise.
Krofnice
Aaaa, kakav sam ja lik.
A bio sam ubeđen da bezel radi po principu sata za kuvanje jaja okrenem nulu na npr. 10 minuta i posle 10 minuta se nula vrati na 12h.
Sky, ne kontam, izgleda da sam i za to glup
Nisi ni prvi ni poslednji koji je to pomislio, ne brini...
Lookicu pripiši to svojoj kreativnosti.
Bookmarks sajtovi