Kolega, žao mi je zbog problema koje si imao sa servisom. Vidim da se desilo oštećenje krunice i mislim da je to stvar koju je garancija trebalo da pokrije. Na žalost, kod nas je izgleda prisutan problem sa ovlašćenim servisima, pa me negde i ovaj tvoj problem mnogo ne čudi, ali sam svakako razočaran. Za Alpinu je kod nas ovlašćen Andrejević, koji je prvenstveno zlatar, i mislim da on servise negde uslužno radi, ali to ne bi smelo da zanima kupca sata. Takođe, čini mi se da si pokušao da uradiš popravku i u HR, koliko vidim tamo je zastupnik Darvel, i on zastupa i neke swiss luxury marke, pa me samim tim još više čudi da nije mogao da uradi popravku.
Ne znam da li si kontaktirao direktno Alpinu da se požališ na probem, mislim da bi svakako to trebalo da uradiš. Kontakt sa njihovog sajta
Contact | ALPINA WATCHES (Official). Moguće da ti u znak izvinjenja pošalju nešto gratis (kaiš, narukvica, i sl.), znam da su neki drugi proizvođači umeli da nekako kompenzuju kupce koji su imali problem sa lokalnim zastupnicima.
Molim te javi ako bude nešto od pomenutog.
Bookmarks sajtovi