Komandirskie
Mislim da je vreme da se tema zakljuca i otvori nova
Komandirskie
Mislim da je vreme da se tema zakljuca i otvori nova
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mozda nisi,ja jesam...a i drugi. Ne zelim da nastavljam polemiku..samo sam primetio i odgovorio..
Sto se tice Seika stvarno ne znam...za neke druge brendove pomazem i ja ali Seiko ne znam. Svakako je dobro dati savet i pohvaliti sat ako vredi.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Treba tačno navesti koja je to poruka u kojoj temi ili temama. Ovaj forum godinama neguje kulturu u komunikaciji i po tome se razlikuje od popriličnog broja foruma. Argumenti i kultura čine komunikaciju kvalitetnom. Ostalo je ironija, cinizam ...
Što se Seika SARB tiče kojeg sam preporučio, niti znam prodavca, niti imam neku korist, niti rekalmiram njegove satove po forumu, niti komuniciramo preko pp, vrlo retko i postavljam linkove sa forumske berze, niti se taj sat može kupiti u Srbiji (zato sam postavio link sa forumske berze), niti postoji pravilo koje zabranjuje da se u odgovarajućim temama gde forumaši traže savet za kupovinu postavi link sa forumskog oglasa.
Najveći "problem" sa Seikom koji sam preporučio je to što ima svetao brojčanik i ispod je 40 mm. Forumaš traži sat veći od 40 mm i taman brojčanik. Ja sam to prevideo. Prvobitno sam preporučio Orient Bambino sa Creationa.
Dakle, šta je tebe navelo da u temi "Koji sat nosite danas" komentarišeš link koji sam postavio u drugoj temi to samo ti znaš.
Takođe kada pišem, pišem u svoje ime, ne spominjem "druge".
Poslednja ispravka: skydrummer (17.5.2018. u 12:22)
skx i mesh
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma svasta me navodi....ali da se vratim na temu
Omega
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Guanqin
Sent from my LG V20 using Tapatalk
Seiko SRP031K1
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Starovremenska klasika
Bookmarks sajtovi