Kolega Arch, drago mi je sto te ponovo vidim.
Onda, cekamo te opise, a tebe cekamo u ovim nasim krajevima na
Kolega Arch, drago mi je sto te ponovo vidim.
Onda, cekamo te opise, a tebe cekamo u ovim nasim krajevima na
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala svima, drugari!!
Sad cu imati malo vise vremena i prostora da vam se pridruzim u uzivanju. Vidim raznih ste cuka nabacili, opet ce mi trebati vremena da popamtim sta je cije.
Он сказал: "Поехали!"
Arch da budem afirmativan, kaži šta si sve za ovo vreme tamo pronašao od satova što ljubitelji ruskih satova mogu samo da sanjaju
Nazalost, Petrozavodsk, iako glavni grad Republike Karelije, na prelijepom Onjega jezeru, nije bas najsretnije mjesto sto se tice satova i ponude... I da budem iskren, jos jednom sam se zacudio i razocarao koliko malo ljudi ustvari drzi do onoga sto mi smatramo vrijednim ruskim/svjetskim urarstvom.
Rusi su, moram reci, prilicno skolni kichu, pa ne cudi prilicno sumnjiva ponuda, ko zna cija i odakle, "modernog" dizajna, sta god to znacilo, sljastecih, nabudzenih cifera, vjerovatno kineskog porjekla.
Onda je tu i mnostvo nekih fantomskih brendova, za koje ne mogu reci koliko ustvari vrijede ili ne vrijede, ali, sve u svemu, jedano prilicno opskurno trziste koje cvjeta tu negdje, tik uz ono sto bi mi smatrali vrijednim i bitnim.
Evo jedna ilustracija ovoga o cemu govorim, ujednoj od nekoliko prodavnica na koju sam nabasao (prosao sam manje-vise sve postojece prodavnice i servise, lunjajuci po Petrozavodsku)
Poslednja ispravka: arch_m (25.2.2016. u 22:45)
Он сказал: "Поехали!"
arch_m!
Welcome Back
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Сделано в СССР
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vintage petak.
'Zilla
Bookmarks sajtovi