Modni sat ce uvek biti modni sat.Zasto?Satovi su se od nastanka pravili u vidu manufakture,dok danas svako stancuje sta hoce i svi su "Manufacturer".Cene modnih satova su previsole za ono sto nude,a narocito ako je neka marka poznata po skupim cipelama ili odelima.Pre bih nosio bilo koji Seiko sa 4r36 mehanizmom,nego bilo koji modni sat.
ma ok je to i ja bih isto ali samo sam hteo da napomenem da pojedini modni satovi nisu u svemu isključivo lošiji od ovih nemodnih koji se isto rade u kini budimo realni, možžda i u istim fabrikama i da ja lično smatram da taj osećaj kako kaže naš član nije toliko izrazit
ja ga barem ne vidim
Jeste, ali juce. Jel si uopste video uzivo neki Seiko SARB? Cak i taj Monster koji ti pljujes je zaista odlican sat sa dosta dobrom obradom, pogotovo kad se uzme u obzir cenovni rang kome pripada.
Koja je konkretno tvoja zamerka na izradu Monstera?
Bez uvrede, ali lepo je napisao kolega pre neki dan, ti si hejter, i pljujes po svemu sto ti se ne vidja, ili nije po nekim tvojim kriterijumima. Evo, ja posle ovog necu nista vise da pisem na ovu temu, raspravljati se sa nekim ko ne moze da bude objektivan, zaista nema smisla.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da malo razbijemo monotoniju
Iz mog iskustva modni satovi (u ovom slucaju konkretno Fossil) mogu na prvi pogled da deluju ok. Izrada je delovala sasvim ok, iluminacija prihvatljiva, cak je i narukvica teska i sa relativno dobrom kopcom. Ali nakon oko godinu dana nosenja (i to ne svaki dan) pokaze se da nije uopste tako - puseri su poceli da budu teski za pritiskanje i zaglavljuju se, krunica vise nema jasne polozaje, kopca se tesko zatvara, iluminacija je skoro nestala... Svi moji satovi "pravih" proizvodjaca nisu ni nakon vise godina cesceg koriscenja u tezim uslovima ispoljili takve simptome.
ma kad god se neko ne slaže sa vama, vi osujete paljbu, nije ni čudo što su forum svi redom napustili na veliku žalost, dođu novi članovi u panici da izraze svoje mišlejnje
ajde pitajte redom neke članove koji s ene javljaju više, a koji imaju po hiljadu dve poruka zašto ne pišu više
bukvalno ne sme čovek da izrazi svoje mišlejnje ni na najkulturniji mogući način, ali najkulturniji i najfiniji način
Forum sluzi za razmenu misljenja. Nasa misljenja ne moraju da se slazu, zapravo i bolje je kad se ne slazu, posto je onda zanimljivije.
Naravno da svako sme i treba da izrazi svoje misljenje, ali kad ga izrazi, ocekuje se da stoji iza toga i da neke tvrdnje moze da argumentuje.
Ja licno ako verujem u nesto, nije mi problem ni da je ceo forum protiv mene i mog misljenja, ako smatram da je ono ispravno, prema tome, zaista ne vidim zasto bi se neko plasio iznosenja svog misljenja.
Ne znam ko je to "vi", posto ja sve ovo sto sam pisao je samo moje licno misljenje. Ako se neko slaze sa time, u redu, ako ne, opet u redu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi