Jutarnja šetnja.
Anbeast daj jos koju fotku,prelep sat.
Jutro .....
Mrzi me da fotkam sada (a i onako mi fon pravi ocajne fotke) Videcu da je uslikam za vikend pa cu baciti fotke u svoju galeriju.
Da, satic je skroz zanimljiv. Unutra je Raketa 2609 NP koja je 12h mehanizam, ali je nekada, nekako preradjena u 24h. Da li su samo iskorisceni mostovi sa 2609 na mehanizmu 2523H, ili su pojedini zupcanici zamenjeni da se sat ''uspori'' - ne zna se. Na WuS-u pretpostavljaju da je to sat sklepan od delova koji su se zatekli u skladistu, za prodaju turistima. Verovatno je to radjeno u samoj fabrici ili je neko kupio sve zalihe delova kad se Raketa restruktuirala - niko ne zna. Fabricki franken Meni je prosto neverovatno da je ostalo novih brojcanika iz doba SSSR na zalihama.... Bilo kako bilo, kada sam je video, zaljubio sam se do usiju. Sada je ima po Ebay, tada sam je nalazio samo na ruskim i ukrajinskim sajtovima. ZMA je odigrao kljucnu ulogu da je pribavimo sa istoka ovamo. Hvala mu neizmerno Vec godinu i nesto se spremam da joj stavim NATO kaisic. Valjda je SKy negde okacio fotku u toj kombinaciji i stoji joj fenomenalno (bar meni). Kupio sam je sa namerom da joj odmah promenim kais...
Hah, da... Slabo nosim ovaj sat jer su markeri sitni, a treba se navici na poziciju kazaljki koje se krecu upola sporije. Sramota bi me bilo da me neko pita: ''Koliko je sati?'', a ja da blenem u cifer tri minuta dok ne shvatim koliko je
23 rubina me zezao na tu temu jos kad sam kupio sat
Poslednja ispravka: VLADAN P (5.12.2014. u 12:00)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pratim.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Istina- tezim Moonu,ali ako i ne bude nastavit cu padati na ovu rusku zvijezdu
Bookmarks sajtovi