Cestitke arch_m i Mario na prinovama
Cestitke arch_m i Mario na prinovama
Postoje lepi satovi, interesantni satovi, kvalitetni itd. a postoje i horološki kriptoniti. Za mene je Strela u ovoj drugoj, opasnijoj, grupi stoga "like" po automatizmu.Arch_m u zdravlju te služila.
Mario vrlo lep sat. Prava starovremenska klasika. U zdravlju te služio.
Kod mene, juče-danas-sutra, petarda.
Poslednja ispravka: skydrummer (18.12.2014. u 20:59)
Kako lepa Streal, Archi svaka čast, odličan izbor, nadam se da kvalitet prati lepotu.
Mario mislim da sa JLC nema greške, to je deo horološke istorije, mislim da nije izmodeo, klasik.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Kako radi pixi, jesi zadovoljan tačnošću?
Arch i Mario-samo ću reći Zaista prelepi satovi!!! U zdravlju vas služili... Iskreno, ne mogu da se odlučim koji mi je lepši! Satovi za sva vremena...
Da budem iskren, nisam ni merio tačnost, obzirom da u proseku svaki sat nosim jednom nedeljno, a ne navijam ih, svaki mi i stane, pa ga podesim pre nošenja. Uostalom, kada bismo insistirali na apsolutnoj preciznosti niko ne bi ni nosio automatike, telefoni su mnogo tačniji. Meni je osnovna satisfakcija kod Amfibije to što je Rus, ne poznajem lično nikog ko ga ima pa je s te strane neobičan i jedinstven u krugu ljudi u kome se krećem. Nije skup, ne bode oči, mogu svima da ga pokažem, tako da su mi prvi utisci o njemu povoljni. Pravi test će mi biti kad ga pokvasim u moru.
Bookmarks sajtovi