arch_m i MMario, momci svaka čast, prelepi satovi
arch_m i MMario, momci svaka čast, prelepi satovi
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
pohvala jegeru
arch_m i MMario, pridruzujem se cestitkama, bas lepe prinove! Uzivajte u lepim satovima!
Drugari, svima vam od srca hvala na cestitkama i lijepim zeljama!
Jedno je kad vam kolega s posla, koji "ne nosi sat, jer - aman, ko jos nosi satove danas? Pa svaki mobitel ima sat...", onako usput udijeli kompliment, a drugo je kad pohvale dodju od strane svih vas, iskrenih zaljubljenika... Tako da - danas, s jedne strane radost sto je ova ljepotica konacno na mojoj ruci, a onda i radost sto sam sve to mogao podijeliti s vama.
@RUS, hocu, burazeru, napisacu uskoro koju rijec o satu. Dacu mu koji dan da se malo "razgazi", a i meni da se slegnu utisci... a i dok se dogovorimo, ja i ova Strela, ko je koga kupio - ja nju, ili ona mene.
@BoxedIn, druze, ovaj ima dijametar od 38mm.
@Skydrummer, sjetivsi se samo s kakvim si samo zarom i s koliko ljubavi pisao o Streli i njenom "odrastanju", mehanizmima koji pamte i krvave bitke, i prvu setnju svemirom - ni najmanje ne sumnjam u iskrenost tvojih pohvala!
@Mario, stari lisce, ti bas znas sta valja! Prelijep Jaeger! Neprolazna ljepota! U zdravlju te sluzio, druze moj!
Он сказал: "Поехали!"
Ajde jaro što se bolan kofrčiš, a jesi li je zalio, za sreću?
Kako nisam, Kruno, burazeru, bez toga ne ide! Vidjecemo kako cu sutra zorom na posao.
Он сказал: "Поехали!"
Petak/Zeno i veceras, dobro se vidi vreme , dobar vid nakon gostovanja za Nikoljdan, neprocenjivo
Poslednja ispravka: vlajo (19.12.2014. u 8:03)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Čestitke svima na prinovama! Odlične vure!
Bookmarks sajtovi