Pretpostavljao sam, nema ni verzija koju ja imam obzirom da je sedefni cifer. Vladasova verzija mislim da ima, kao i verzija sa crnim ciferom.
Pretpostavljao sam, nema ni verzija koju ja imam obzirom da je sedefni cifer. Vladasova verzija mislim da ima, kao i verzija sa crnim ciferom.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Danas.
Ajjjj... sto ti je ovo trebalo, Krstine... sad moram opet da rucam, po drugi put.
Inace, da otvorim dusu - uvijek sam osjecao neopisivu bol sto smo mi, homo sapiensi, od sebe napravili ucviljene tetke koje vise nisu u stanju ni zivo meso da jedu.
Volim ja zacine, kasiku, toplo, ovo, ono, i sve je to fino, krasno, ali, brate, zamisli tu ljepotu, tu slobodu, kad zabijes glavu u kantu s mljevenim mesom.... kao nekada davno.
Он сказал: "Поехали!"
arch_m, ma moram naucuti ove mlade nasim tradicijama.....jbg, nisu vise onako kao mi stariji...sve bi kupovno. Sve je sam morao mesati meso za kobasice, ide mu to....mada stalno ispitivao, kol'ko jos? Je li gotovo?
Ujedno sam mu ispricao pricu kako je moj deda mene ucio kada sam bio mali:
"Mesaj dok ti kap znoja sa vrha nosa ne kapne u masu.....e tad je gotovo!"
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ako, ako...
Nego, dedama svaka cast! Dobra fora, to sa znojem. Bolja nego "mjesaj dok se meso ne pocne pojavljivati pod pleksijem... e onda je gotovo. Al' bas gotovo."
Он сказал: "Поехали!"
Ovaj!!
Beater
Bookmarks sajtovi