Hvala. Nisam ništa gledao po netu, znam da za neke modele postoje zamenski metalni štitnici, ako budeš planirao kupovinu pogledaj ovde yobokies's Library | Photobucket .
Hvala. Nisam ništa gledao po netu, znam da za neke modele postoje zamenski metalni štitnici, ako budeš planirao kupovinu pogledaj ovde yobokies's Library | Photobucket .
Sada kao za inat ne mogu da nadjem sliku al predpostavljam da moze da se nadje, mozda ima i na ovom linku sto si mi dao nisam sve pregledao, ima super stvari
Koliko je meni poznato, aftermarket metalni shroud radi Yobokies, ali samo za baby tunu. Nisam se susretao do sada sa frankenmonsterom modovanim na ovaj načina, a gledao sam ga po netu ihaaaaj! Mada, možda grešim. Sad baš moram da gledam i ja ovaj link što je Sky postavio
Roditeljski i djacka knjizica moje jos bebice
I Jlc
next year at this time I'll be a millionaire
Romi tudej
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Danas gospodin Glomazni
Bookmarks sajtovi