Dajte, sakrijte se vi sa tim igrackama......samo ninja!!!!!!
Ja kada se "nocom" vracam kuci samo upaljacem zapalim cigaretu i ninje svetle tri metra ispred mene, sve do ujutro!
Dajte, sakrijte se vi sa tim igrackama......samo ninja!!!!!!
Ja kada se "nocom" vracam kuci samo upaljacem zapalim cigaretu i ninje svetle tri metra ispred mene, sve do ujutro!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Zato sto su bezel, i ta nulta pozicija na bezelu, kao i minutna kazaljka bitni faktori pri ronjenju, a kako je to ronilaki sat, razlikuju se kako bi bili uocljiviji, odnosno da bi se razlikovalo od ostalog na satu. Satna kazaljka ti kod ronjenja u sustini ne igra nikakvu ulogu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozarevljani i dalje zovu na pivo i druzenje.
Rado bi se odazvao, pa da usporedimo nasa dva pilota.....ali morati ce sacekati druga vremena. Drugi put kada budem pio Staropramen nazdraviti cu kolega i za tebe!
Hvala kolega,nije daleko ni NS,nego sam ja slobodan samo subotom popodne i nedeljom,zbog posla,a nekad ni tada.
Tako da neko okupljanje nedeljom bi bilo extra,nije bitno da li je NS ili BG.
Mi ovde u NS-u uvodimo tradiciju svake zadnje srede u mesecu.....pa evo poziva, a ako zbog obaveza ne mozes....ma pomaknuti cemo mi to na nedelju (izvanredno)!
A i kobasa ima jos .
Video sam slike,ekipa,druzenje,pice i klopa po mojoj meri,svaka vam cast.Ako bi moglo da se pomeri za nedelju,ja bih dosao 100 posto,iz razloga sto hocu da upoznam sto vise ljudi sa foruma,ali obicno se skupite subotom i ja ne stignem,pa mi bude krivo.
Hvala na pozivu,odazvacu se.
Bookmarks sajtovi