Danas Daytona...
Danas Daytona...
Došao gost...
piksi, odličan je. Sletio bi i kod mene bez daljnjeg, ili on ili svijetla verzija, bez obzira što je besramni hommage Zenithu. Ja s tim nemam problema. Samo da ga nisu stavili na steroide i ucinili ga prevelikim za moj girly wrist
Piksi odlican ti RoameR,sa tom cukom pravi si frajervidim da je Swiss made i stopericu on imade,datum na cetvorci,na ciferu kruzici,daleko ces sa njim stici,u celiku sav je on,ma ko avion,pravi bonbon!
I ja sam rad znati koji je mehanizam unutar sata,ronda quartz ili neki eta,ne?
Drugari, thanks, izgleda da vam se dopao.
Na prvu, sat je poklon bratu za diplomski, kupljen je na brzaka, nisam se puno posvetio traženju, trebalo mi je nešto za odmah, dvoumio sam se između jednog Candina i njega, pa je izbor pao na ovaj.
Gogmajster, čini mi se da nije prevelik, probaj ga u nekoj prodavnici, dosta je kompaktan sa narukvicom, ne izgleda previše nabudžen, lepo leži na ruci.
Nick, unutra je Ronda, tako su mi rekli u prodavnici, nisam proveravao.
Hadži, ovo malo što sam probao, deluje udobno na ruci, čini mi se da je dosta optimalnih gabarita i težine. Meni se najviše vizuelno dopada kontrast crnog i belog na ciferu, super izgleda.
Nadam se da će i bata da se navuče na priču, pa da on napravi jedan review svog sata.
Ja proverio,unutra RONDA
Caliber 5030.D swiss made 13 jewels / gold plated
A koliki je lug-to-lug? Jer to mi je vaznije mjera. Vec sam 44mm znao isfurati, sve dok su bili do 50-51mm L2L.
Bookmarks sajtovi