Dobar, odlican!
Neka je sa srecom!
Rekoh ti ja danas da ti se ne slaze uz boju ociju...... i zato ga daj meni!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala puno Sky, postavicu jos slika sutra, nemam sada kameru. Za Orienta mogu reci samo najbolje pogotovo kada uzmemo u obzir cenu zaista puno nudi. Izrada je na zavidnom nivou, nemam zamerki na kvalitet sve je odradjeno kvalitetno i precizno. Mehanizam za navijanje radi odlicno, veoma se brzo i lako navija, preciznost je takodje jako dobra, obicno je oko +1s dok ga ne skinem sa ruke kada se vratim sa posla. U toku noci uspori malo u zavisnosti od polozaja tako da se za 24 h preciznost moze kretati +- 1-2 sekundi. Pokazivac rezerve snage je nesto sto sam trazio prilkom kupovine i vrlo je precizan. Misilim da je to jedna vrlo korisna komplikacija koja je ujedno i jako lepa na satu i prosto mi nije jasno zasto nije vise zastupljena kod proizvodjaca. Ja inace nisam ljubitelj stoperica i hronometara koji se ugradjuju u maltene vecinu satova jer to nikada nisam koristio i takvi satovi iako daju sportsku notu prosto nisu moj izbor. Da sam u prilici da ga dizajniram, promenio bih neke stvari na njemu, ali onda se ne bi pojavila zelja za nekim drugim satom :-). Da budem iskren nisam ni znao za Orienta dok nisam pregledao forum maltene do zadnje stranice i bas mi je zao sto Orient nema uvoznika za Srbiju ima puno lepih modela, steta je sto ih ne mozemo probati i razgledati uzivo. U svakom slucaju Orient je zasluzio moje puno postovanje.
Hvala fokus.
Možeš otvoriti i svoju galeriju satova pa tamo postavi fotke svih satova i obavezno Orienta.
Još jednom vrlo lep sat. U zdravlju te služio.
PS-I meni se sviđa kako je uklopljen pokazivač rezerve snage.
Poslednja ispravka: skydrummer (31.10.2014. u 23:34)
Jutro....
Jedva je dosao na red.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi